Войници в Ню Йорк се обучават за ``най -лошия ден в

...
Войници в Ню Йорк се обучават за ``най -лошия ден в
Коментари Харесай

В САЩ войници тренират в случай на ядрена атака

Войници в Ню Йорк се образоват за ``най -лошия ден в Америка`` на фона на страховете от нуклеарна или биологична офанзива и балистичните закани, съобщи БГНЕС, базирайки се на в ``Сън``.

Отряд със специфична задача 46 на армията се образова по какъв начин да реагира на офанзива против Ню Йорк, в това число концентриране върху системата на метрото и туристически горещи точки като стадиона ``Янки``.

Около 170 бойци от цялата страна сплотиха старания с полицията и пожарникарите на града за тридневното обучение на остров Рандал предходната седмица.

ОСП46, който е основан през 2013 година, прекарва времето си в упражняване на химическа дезактивация и в това по какъв начин да извърши търсене и избавяне. Обучението включва симулирани нуклеарни, химически и биологични офанзиви, оповестява Army Times.

``Това безспорно би бил най-лошият ден в Америка. Спасяването на животи зависи от минути, а качествата, които носи армията, могат да спасят тези животи``, зави военачалник Майкъл Стоун.

ОСП46, който идва най-вече от Националната армия на Мичиган, през последната година оказа помощ с напъните против COVID-19.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР